Konceptbillede

Aktiv Odense

Sker det, sker det her

AktivOdense.dk er lavet til dig, der søger nye fællesskaber, aktiviteter og fritidsinteresser. Derfor har vi samlet alle tilbud ét sted, så du altid let og hurtigt kan finde ud af, hvad Odenses fritidsliv kan tilbyde dig.

Er fodbold det sjoveste i verden, eller er du mere til en tur på mountainbike? Det kan også være, du hellere vil sidde koncentreret med malerpenslen eller nyde naturens ro ved søen med din fiskestang? Odense har et væld af tilbud om fritidsaktiviteter for alle – uanset om du er til kunst, sport eller natur.

Én ting er sikkert: Sker det, sker det her!

 

Fritid, fællesskab, forening – AktivOdense.dk

Et fritidsliv med fællesskabet

I mange tilfælde er fritidsaktiviteter lig med fællesskab. Rigtig mange af vores fritidsinteresser dyrker vi med andre, og det giver en helt særlig samhørighed, som ofte resulterer i venskaber, der varer for livet. Vi finder hinanden i den delte interesse. I de mange timer, vi tilbringer sammen. Og i det utal af minder, vi skaber imens.

Find fællesskabet hos en forening

På AktivOdense.dk finder du en oversigt over alle foreninger i Odense, hvor de er placeret i Odense, og hvilke aktiviteter de tilbyder. Brug AktivOdense.dk til at finde netop den forening, som er den rigtige for dig, din familie eller dit barn.

Det er sundt med fritidsinteresser, og det gør noget godt for vores velvære at være sociale og aktive sammen med andre. Derfor vil vi gøre det let for dig at tage del i kommunens fritidsaktiviteter samt finde det helt rigtige tilbud, der matcher dit barns fritidsinteresser.

Find dit eget fællesskab

Har du allerede fundet dit helt eget fællesskab i en gruppe, kan I bruge AktivOdense.dk til at finde frem til alle faciliteter i kommunen med portalens komplette oversigt – I kan se, hvor faciliteten er placeret, samt hvornår den er ledig. Det gør det nemt for jer at dyrke jeres fællesskab og interesse sammen. Og skulle du have lyst til at benytte en facilitet alene, er det selvfølgelig også en mulighed.

AktivOdense.dk – en oversigt i dag, en bookingplatform (og meget mere) i morgen

Nu skal vi selvfølgelig ikke love mere, end vi kan holde, og hverken platforme eller Rom blev bygget på én dag. Dog kan vi love, at vi ihærdigt arbejder på at udvikle AktivOdense.dk, så platformen giver endnu flere muligheder for både dig, der bor i Odense, og for byens foreninger og faciliteter. Det indebærer fx direkte booking af faciliteter, oversigt over events mv.

Følg med og tag del i udviklingen af et stærkere aktivt Odense.

AktivOdense.dk er stedet, hvor alle kommunens aktiviteter, foreninger og faciliteter er synlige for dig, og her kan du altid finde relevante og aktuelle tilbud, der alle finder sted i dit lokalområde.


sider logo

 

AktivOdense.dk giver dig, din familie og dine venner det fulde overblik over alle foreninger, events og ledige faciliteter i Odense og gør det nemt at finde en sund fritidsaktivitet.

AktivOdense.dk en del af Fritid og Folkeoplysning – vi arbejder for at gøre Odenses fritidsliv både synligt og tilgængeligt.

Del på sociale medier...